woensdag 15 augustus 2012

Opstoot eczeem

Gisteren kreeg ik een enorme opstoot van eczeem. Plotseling stonden mijn armen en benen vol met grote rode puisten. Had ik misschien een druppeltje van het (rauwe) ei binnengekregen dat mama aan het klaarmaken was? Ik krabde me verrot en alles deed zoveel pijn. Na mijn namiddagdutje was het meeste van het eczeem opnieuw verdwenen.

zaterdag 11 augustus 2012

Kobe en Lieze

Gisteren gingen we een dagje spelen bij Kobe en Lieze. We namen 's ochtends de trein er naartoe en amuseerden ons een hele dag. Ik deed in de namiddag een middagdutje. Rond 17h kwamen oma en opa ons (ik, Sarah en mama) ophalen zodat we de nacht bij hen konden doorbrengen. Vanmorgen kwam papa ons weer halen met de auto.

zondag 5 augustus 2012

Speeltuin Westerlo

Voor en na de sprookjestocht amuseerden we ons in de speeltuin.

Sprookjes Westerlo

Vandaag deden we de sprookjeswandeling in het bos in Westerlo. We gingen er naar 4 vertellingen luisteren (samen met oma, opa en de rest van de familie).

donderdag 2 augustus 2012

Cadzand (NL)

Gisteren besloot papa om nog vóór het onweer in de zee te gaan zwemmen. Na een lange omleiding omdat er een evenement van de brandweer was, kwamen we er echter net iets te laat toe. Op het strand aangekomen vielen al de eerste regendruppels en keerden we noodgedwongen terug huiswaarts.

Boudewijnpark (2)

Treintje, draaimolen en Mississippi-boot.

Boudewijnpark (1)

Old timers en Dolfi swing.

Blauberg

Op vrijdag 27/08 fietsten we een hele dag in de buurt van Blauberg. We sloten de dag af met een yoghurt. Omdat in het hoeveijs eieren verwerkt waren kocht mama een fruityoghurt voor mij.