maandag 30 april 2012

Kasterlee

We gingen dit weekend met oma en opa naar Kasterlee. Het hotel waarin we logeerden had een zwembad waarin we een uurtje helemaal alleen konden zwemmen. Ik vond mijn eerste zwembeurt (ooit) heel erg leuk. Zaterdag wandelden we door het kabouterbos maar zagen er geen. Zondag fietsten we mee achterop de fiets richting Retie langs fietsknooppunten. Ik viel onderweg in mijn stoeltje in slaap.

zaterdag 21 april 2012

Harry Malter familiepark

Vandaag bezochten we het Harry Malter familiepark. We speelden in de overdekte speeltuin, wandelden tussen de kabouterhuisjes door, keken rond naar de dieren in de dierentuin en woonden een echte circusvoorstelling bij met slangen en een goochelaar. We amuseerden ons rot.

donderdag 19 april 2012

Zoo Antwerpen (probleempje)

We waren nog maar net binnen in het dierenpark vanmorgen of we werden aangemaand ons naar de ingang te reppen. Even later was het 'probleempje' opgelost en mochten we ons bezoek verderzetten. Was er misschien een gevaarlijk dier ontsnapt!?

Zoo Antwerpen

Treinen

Onze ochtendtrein richting Antwerpen misten we omdat deze 2 min te vroeg vertrok. Na melding van dit feit bij de stationschef deed deze de eerstvolgende trein (die normaal zou voorbijrazen) stoppen om alle mensen die de trein op een haar na misten toch uit de nood te helpen.

dinsdag 10 april 2012

Strand (Cadzand NL)

Ook Lieze en Kobe waren vandaag van de partij. We speelden samen op het strand.

maandag 9 april 2012

Paaseitjes

Op Pasen gingen we eitjes rapen bij oma en opa. De paashaas was dit jaar niet van de partij. Maar wel een lammetje dat onder de poort doorkroop en op ons afgesneld kwam en bij mij voor de nodige onrust zorgde. De chocola werd dankbaar verzameld en ondertussen ook al voor een deel opgesmuld. Vandaag gingen we bij bonneke langs om de chocola op te halen die de klokken er gisteren brachten.

Vakantie

Vorige week bleven we een paar nachtjes slapen bij oma en opa. Mijn angst voor Molleke de poes was echter soms zo groot dat ze het beestje buiten moesten zetten.
Dinsdag keerde ik samen met mijn zusje en oma en opa terug naar huis met de trein.

zondag 1 april 2012

Wandelen

Werken in tuin

Dermatologe aan de telefoon

Begin deze week belde mama met de dermatologe om te weten welke richting we uit moeten. Deze liet weten dat ik waarschijnlijk op termijn uit mijn aardappel-allergie zal groeien. Daarom mag ik vanaf nu met mondjesmaat opnieuw aardappelen eten. Lekker!

Tomaten

Vorige week reageerde ik voor het eerst heftig op tomaten, het bewijs van wat mama vorige maand al vermoedde. Na de tomatensoep stond mijn hele gezicht vol met uitslag.