vrijdag 29 juli 2011

Stappen

Ik overwin stilaan mijn angst voor het stappen. Ik geraak soms al meer dan een meter ver vooraleer ik me realiseer dat het op mijn knietjes sneller gaat.

vrijdag 22 juli 2011

Rechtop staan

Sinds vandaag geraak ik ook zonder hulp rechtop. Ik zet eerst mijn voetjes plat op de grond onder mijn poep en dan duw ik me omhoog. Mijn evenwicht behoud ik zonder enig probleem.

woensdag 20 juli 2011

Nabootsen

Ik kan met gemak een aapje nabootsen met de bijpassende geluiden en armbewegingen. En ook imitatie-huilen staat op mijn lijstje. Als Sarah zegt 'Lotte wenen' maak ik weeei, weeei geluidjes en knijp ik mijn oogjes dicht. Als Sarah zegt 'papa wenen' doet hij immers hetzelfde. Papa, ik hoop dat deze vaardigheid niet nutteloos is! Ik steek mijn tijd liever in nuttige dingen.

Tandjes

Terwijl mama en papa een ganse dag verbouwen heb ik aan gebitsuitbreiding gedaan. Er kwamen 2 nieuwe tandjes piepen. De teller staat op 6.

donderdag 7 juli 2011

maandag 4 juli 2011

Vraatzucht

Vandaag was ik onverzadigbaar op eetgebied. Ik at heel veel aspergesoep en een stevige portie wortelpatatjes. Als aperitief (een uur voordien) dronk ik 210ml melk en als nagerecht koos ik voor de 90ml melk. Vanochtend kwam voor de zoveelste dag op rij al mijn pasgedronken melk er weer uit ... vanavond bleef alles binnen.

zaterdag 2 juli 2011

Ontroostbaar

Vandaag had ik veel last van de spuitjes (of van mijn eczeem). Ik vond mijn draai niet en huilde bijna de hele dag. Eten deed ik bijna niet.

vrijdag 1 juli 2011

Kinderarts

Vandaag moest ik langs bij de kinderarts voor nog een paar spuitjes. Ik hield me bij het onderzoek zo stijf als een plank en bleef stil, maar bij de spuitjes kon ik me niet meer inhouden. Ik krijste het uit.