woensdag 29 juni 2011

Woordjes

Papa, mama, Sarah, dada, koekje, hebben, (op)pakken behoren sinds kort tot mijn veel gebruikte woordenschat. De rest van mijn verhalen doe ik in het russisch. Jammer genoeg koos ik dus een taal die papa en mama niet meester zijn. Begin maar te studeren papa ... je moet niet denken dat IK me zal aanpassen hoor!

Koorts

Gisteren werd ik door mama rond de middag opgehaald in de creche omdat ik 38.8° koorts had. Thuis was daar echter niks meer van te merken. Ik had alvast geen gebrek aan energie.

maandag 27 juni 2011

woensdag 22 juni 2011

Klimmen

Ik klom vandaag voor de eerste keer vanop de grond in mijn stoel die aan de keukentafel staat. Da's meer dan een meter hoog met ongelijke sporten. Mama viel achterover toen ze dat zag. Op de zetel kruipen gaat iedere dag vlotter. Ik moet daarvoor mijn beentje hoger dan mijn hoofd zwieren.

zondag 19 juni 2011

Eerste stapje

Vandaag zette ik mijn allereerste stapje zonder dat ik me aan iets of iemand vasthield. Om de spanning erin te houden bleef het vandaag ook bij dat ene stapje.

zondag 12 juni 2011

Kersen plukken

Lekkere koekjes

1 jaar

Gisteren werd ik 1 jaar. Ik vierde dat met koekjes die mama speciaal voor me bakte (zonder kippenei omwille van mijn kippenei-eiwit-allergie).

dinsdag 7 juni 2011

Evenwicht

Ik kan al bijna 10 seconden rechtstaan zonder vasthouden. Ondertussen draai ik met mijn handjes en mijn poep op het ritme van de muziek. Rondstappen is nog net iets te veel gevraagd.

Neus snuiten

Als je mij een zakdoek geeft snuit ik hem vol. Maar ook aan een trui, een broek of een t-shirt kan ik mijn snot kwijt.

zaterdag 4 juni 2011

Drinken

Ik heb de laatste dagen geen hulp meer nodig bij het drinken van mijn melk. Mama en papa zetten de fles (gemakshalve) voor mijn neus en ik moet er mijn plan mee trekken. Gelukkig heb ik geleerd hoe het moet. Fles vastnemen ... tut in mijn mondje mikken ... en drinken maar.

Klimwerk

In het spoor van mijn zus Sarah ...