vrijdag 25 februari 2011

maandag 21 februari 2011

Wieg

Sinds gisteren laten mama en papa mij niet meer alleen in mijn wieg. Ik slaag er namelijk in om vanuit liggende toestand rechtop te gaan staan. Als ik nog een beetje moeite doe spring ik over de rand.

dinsdag 15 februari 2011

Recht zitten

Ik kan al een week zonder hulp recht zitten zonder dat ik ongevraagd omver val.

Houdini

Vandaag ben ik in het grote creche-baby-boek-met-records terecht gekomen. Ik ben de eerste baby OOIT in de creche die, hoewel hij vastgeketend is, uit zijn relax kan klimmen. Mama en papa vermoedden dat al een maand en hadden mijn relax al naar de zolder verhuisd. Als ze me morgen in een stoel durven zetten gaan ze nog ogen trekken!

maandag 7 februari 2011

zondag 6 februari 2011

Koorts

Vanavond ontdekte mama dat ik 38,6° koorts had. Ze was uiteraard ongerust. Eten deed ik nog wel normaal, slapen was onrustig. Tegen 23h was de koorts (door toedoen van de supo waarschijnlijk) gedaald tot 37,1°.

dinsdag 1 februari 2011

Gevallen

Gisteren is papa met mij van het trapje in de living gevallen. Papa is onderuit gegaan en gevallen op zijn linkerarm. Net de arm waar ik op lag. Hij heeft er wel voor gezorgd dat mijn hoofdje relatief zacht op de rand van de trap botste. Ik hield er zelfs geen buil aan over. Hij daarentegen ...