dinsdag 25 januari 2011

Kruipen

Sinds vandaag kruip ik langzaam maar zeker achteruit. Ik duw me met mijn handjes af en schuif zo over de grond in de tegengestelde richting dan waar ik eigenlijk naartoe wil.

Stoel

Gisteren ruilde ik mijn relax om voor een veel leukere stoel.

dinsdag 18 januari 2011

Rechtop zitten


Ik wil voortdurend rechtop zitten en om eerlijk te zijn lukt me dat al redelijk goed. Zonder extra steun kan ik, als ik er zin in heb, een tijdje blijven zitten. Als ik echter ook nog probeer recht te staan -ik weet wel dat dat niet lukt maar wil het vooralsnog niet geloven- verlies ik onherroepelijk mijn evenwicht en tuimel ik achterover.

maandag 17 januari 2011

Keelontsteking

Na een bezoek aan de kinderarts vanavond weet ik eindelijk dat ik een keelontsteking heb. Ik had 39° koorts sinds zaterdagavond en kreeg niks meer door de keel. Ook slapen lukte niet meer (maximum 2h per 24h). Hopelijk ben ik er met mijn medicatie weer snel bovenop.

dinsdag 4 januari 2011

UZ Gent

Vandaag ging ik nog een keer op controle naar de afdeling dermatologie in het UZ Gent. Omdat ik sinds 5 dagen niet meer ingesmeerd werd met cortisone-zalf stond mijn buik en rug opnieuw vol eczeem. De volgende 5 dagen moet ik opnieuw iedere dag aan de cortisone-zalf (Elocom en Pannacort), nadien valt de frekwentie terug tot een paar keer per week. De snelheid waarmee mijn eczeem opnieuw de kop opsteekt na iedere kuur is jammer genoeg heel erg hoog.