woensdag 29 december 2010

Mijn totemnaam


... lachend strikje.

vrijdag 24 december 2010

Ziekjes

Omdat ik een beetje ziekjes was had ik gisteren een afspraak bij de kinderarts. Ik heb een zware verkoudheid. Hij stelde ook vast dat ik een lichtgewichtje word en raadde me dan ook aan iets meer te eten. Mijn gewichts- en lengtecurve zijn aangepast. Ik weeg nu 5,860kg en ben 64cm groot.

dinsdag 21 december 2010

Omrollen

Ik kan behoorlijk wat afstand rollend overbruggen. De ene rol volgt de andere op in ijltempo. Ik geef de voorkeur aan rechts maar omrollen naar links lukt ook wel.

maandag 13 december 2010

Creche

Vandaag ging ik voor de eerste keer een dag mee naar de creche met mijn grote zus. Ik maakte er absoluut geen probleem van en genoot van de andere kindjes. Ik keek geamuseerd rond en probeerde mijn eigen ding te doen (heel actief bezig zijn). Eten deed ik iets minder, het slapen viel wel mee.

maandag 6 december 2010

Eigenzinnige ouders

Ik heb toch eigenzinnige ouders hoor. Ze geloven blijkbaar de resultaten van de allergietesten niet en willen alles zelf testen. Vorige week gaf mama mij de fles koemelk van Sarah. Gisteren maakte papa fruitpap voor me klaar met vitabis, koekjes die nota bene met eieren gemaakt zijn. Verdorie toch! Moet ik nu echt alles zelf doen?

zaterdag 4 december 2010

Kruipoefeningen

Slecht eten

Ik eet heel weinig de laatste tijd. Maar ik blijf lachen, brabbelen en spelen. Ik drink veel te weinig melk (misschien omdat ik ze niet lust), ik eet amper patatjes, alleen mijn fruitpap gaat er goed in.

woensdag 1 december 2010

Allergie-test

Gisteren werd ik in het ziekenhuis getest op melk, soja, hazelnoten, pinda, bloem en ei. Ik reageerde positief op kippeneiwit en heel lichtjes op hazelnoot en melk. Vooral voor het eerste moet ik opletten. Tot nader order mag ik geen mayonaise, koekjes, brood, ... (kortom niks met ei erin) meer eten. Uiteraard heb ik dat alles nog nooit geproefd.